Download PDF

 

Tihana Koprek

Tko sam ja?

Moje ime je Tihana, imam 27 godina i trenutna adresa na kojoj živim je Stuttgart, Njemačka. Moj hobi je, vjerojatno ste primjetili, priprema slastica. Osim toga veliki sam zaljubljenik u fotografiju i snimanje videa. Hrana općenito igra veliku ulogu u mojem životu, jer moj dragi B. i ja najviše na svijetu volimo kuhati i isprobavati nove food trendove. 

Osim hrane veliki sam ljubitelj kriminalističkih serija, filmova i knjiga. Od trenutnih favorita izdvojila bi seriju Hanibal te knjigu Crvendać by Jo Nesbo. 

Kako je nastao blog? 

Kako svi nakon srednje škole tražimo smisao života tako sam i ja odlučila ne otići na faks već se posvetiti poslu. Radila sam u brojnim hotelima te je turizam, nakon slastičarstva, moja velika ljubav. Između tih poslova tražila sam neki hobi pa sam između šivanja i izrade nakita ipak se odlučila za slastice.  Raznorazne recepte koje sam isprobavala željela sam negdje zabilježiti i blog se sam po sebi nametnuo. Počela sam pisati na Blogger i evo sad nakon 6 godina nalazimo se na vlastito dizajniranoj web stranici. 

Just Cake The Cupcakes

Što se sve događalo u proteklih 6 godina? 

Puno toga se dogodilo. A najbolje od svega je to da sam pronašla prijatelje za cijeli život. Ljude koji su također zaljubljenici u hranu baš kao i ja. Oni znaju koji su, čujemo se skoro svakodnevno iako smo na drugim stranama svijeta. Osim toga, sudjelovala sam u mnogo različitih radionica u sklopu festivala slastica “Slatki gušti” te bila gost u emisiji Dobro jutro Hrvatska. Ni tiskani mediji mi nisu strani pa ste tako moje recepte i fotografije mogli viđati u  časopisima Jutarnji list, 24Sata, Lisa, Lumini, Regionalni list, Moja 4 zida itd. Raznorazni portali me također vole a najviše mojih recepata možete vidjeti na Fashion.hr te Female.hr. 

Najveća stvar koja mi se desila od kako pišem blog je definitivno to da je svjetski poznati brend KitchenAid povodom 5. godišnjice bloga odlučio da ću baš ja postati službena Ambasadorica KitchenAid aparata u Hrvatskoj. Nakon toga lijepih stvari se dogodilo te sam iznimno zahvalna cijelom timu iz KA Hrvatska jer su osim meni, poklonili i KitchenAid mikser jednoj mojoj čitateljici

Tko sve piše za Just Cake The Cupcake?

U principu samo ja ali imam dvije jako dobre prijateljice i suradnice koje mi u tome pomažu. Ove godine u veljači pridružila nam se naša zagrebačka njuškica Vedrana koja donosi najnovije food trendove i novosti iz Zagrebačke metropole. U rujnu ove godine ekipi se pridružila i Danijela iz Novog Sada sa bloga Veganjamcije koja nam dva puta mjesečno donosi veganske recepte. 

 

Vedrana i Danijela

 

Koji su planovi za budućnost? 

Ideja je da se B. i ja bavimo hranom – u bilo kakvom obliku 🙂 Na početku pisanja bloga to je bila slastičarnica a sada su se planovi malo promijenili te smo mi razbistirli glave o tome što želimo u budućnosti raditi. Nadamo se da ćemo imati vašu podršku te da će se snovi ostvariti, jer vjerujte mi jako jako se trudimo i radimo za to. 

Ja i moj "Kićo"