Lifestyle, Promo, Recenzije

KitchenAid druženje i novosti

Download PDF

Prošli vikend uzela sam malo vremena za sebe i otputovala u Zagreb. Između druženja sa obitelji i prijateljima imala sam priliku upoznati autoriziranu KitchenAid demonstratericu Chiaru Serano. 

Ona nas je upoznala sa KitchenAid brendom, kako je sam brend nastao i što planiraju u budućnosti. Uz nas ambasadore, M’s Bakery i Mia Torteria, tu su bili i predstavnici svih dućana koji drže KitchenAid u regiji tako da vam kod kupnje mogu što bolje pojasniti proizvode. 

Za početak, KitchenAid brend dostupan je na svim kontinentima osim Antarktici 🙂 U cijelom svijetu ima preko 24 000 zaposlenika te trenutno raspolaže sa oko 45 različitih proizvoda. 

Prvi KichenAid napravljen je 1908 godine u Ohio (USA) a napravio ga je Herbert Johnson – inženjer koji je htio olakšati posao pekarima kod miješanja tijesta. Kad je dobio prvi feedback od pekara rekli su mu da je to najbolji “kitchen aid” (u prijevodu kuhinjska pomoć) koju su ikad imali te je od toga došlo popularno ime. 

Kroz godine su samo napredovali, što u razradi motora tako i u preradi vizualnog identiteta te je 1955 predstavljen prvi predak današnjeg KitchenAid-a K-Model za široke mase  – u mnoštvo različitih boja te je tako stekao planetarnu slavu. 

Ove godine na Hrvatsko tržište dolaze dva nova modela KitchenAid Artisan miksera – 175 model klasičnog miksera koji za razliku od svog prethodnika dolazi sa dvije zdjele – 4,8 l te druga zdjela zapremnine 3 l, 3 nastavka za miksanje od kojih je jedan sa flex nastavkom za miksanje koji kod miksanja čisti stranice zdjele te zaštita za špricanje. Još nije na tržištu ali dolazi tokom godine.

Drugi novitet je Mini KitchenAid – 25% lakši i 20% manji mikser idealan ako imate mali prostor u koji vam veći ne stane. On također dolazi tokom godine na Hrvatsko tržište. 

Za ove novitete gore, kao i za sve ostale KitchenAid miksere možete nabaviti svakakve nastavke – klik na link ! Najpopularniji su svakako nastavak za meso te spiralizator! 

Osim miksera KitchenAid ima i cijelu liniju pomagala za kuhinju kao što su kalupi za pečenje od non stick metala koji ste mogli vdjeti u mojim postovima krajem godine. Tu su i keramički kalupi za pečenje koji su iznimno čvrsti i ručno obojani. 

Osim miksera i pomagala za pečenje KitchenAid je predstavio novi (geeenijalni) Artisan Power Plus blender – trenutno najjači blender na tržištu. Znači ovja blender ima 3,5 konjskih snaga – veli moj B. da je ko naša kosilica. hihih

Kučište od lijevanog željeza, zdjela sa termo kontrolom i duplom izolacijom te ono najbolje – 3 programa koji imaju posebne algoritme i senzore te samim time olakšavaju pripremu juiceva, smoothieja te ono najbolje – JUHA i vruće čokolade. Da, u ovaj blender ubacijete mlijeko i kockice čokolade te vam on u 4 minute napravi vruću čokoladu. 

Osim svih ovih divota, ima i program za čišćenje tako da se ne morate brinuti za prljavo suđe. 

Za kraj smo još proučili ponudu raznih aparata za kavu – pogledajte cijelu ponudu na linku

Za kraj smo se Mateja i ja malo zanesle i obavile veeeliki shopping. Šalim se, samo smo pomogle zapakirati sve promo stvari. 

Ako imate kakvih pitanja što se tiče samog brenda, aparata ili savjeta javite se na mail ili u inbox na fejsu. 

 

Comments

comments