Lifestyle, Promo, Recenzije

Rocket burger – food recenzija

Download PDF
U kratkom posjetu Zagrebu ispunila nam se dugo očekivana želja da posjetimo Rocket Burger. Od kada smo počeli pohoditi novi trend burger barova svi su nam govorili da je Rocket obavezan i da upravo oni poslužuju najbolje burgere u gradu. To je potvrdilo i par recenzija prije a jednu od njih možete naći na ovom linku.

Kako smo se proveli, kako izgledaju burgeri i da li bi se vratili pročitajte u nastavku 🙂


Rocket Burger nalazi se u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, meni jako draga zbog puno divnih terasa i raznorazne gastronomske ponude. Od deserta, glavnog jela, fancy jela i street food – tu možete naći sve.

Izabrali smo odlično doba godine da posjetimo Tkalčićevu jer je grad gotovo prazan, osim turista koji su nas okružili na terasi Rocketa.

Samim dolaskom dočekuje vas običa, čisti i pregledni meni gdje nema puno razmišljanja – bitni su hamburgeri i to je to 🙂

U ponudi je osam glavnih jela od kojih je 6 hamburgera i dva sendviča. Od dodataka tu je pomfrit i prženi luk. Osim toga mogu se naručiti i pileća krilca sa umakom.

U ponudi također ima desert i doručak ali na to nismo puno obratili pažnju jer smo se veselili naručenim burgerima.

Došli smo sa oprezom da se dugo čeka na naručenu hranu ali smo ostali oduševljeni brzinom i ljubaznošću osoblja. Iako to možda možemo prepisati da je ljeto pa je grad relativno prazan.

Lijevo je bacon cheeseburger sa klasičnim umakom, kriškom rajčice i krastavca, hrskava salata, genijalan sir i hrskava slanina.

Taj je bi moj, samo moj. I ostala sam oduševljena kako je jednostavan a opet sočan i hrskav u isto vrijeme. Meso je bilo medium rare, po meni odlično 🙂 Iako nije previše velik za cijenu od 31,00 kn definitvni se isplati zbog kvalitete namirnica.

Desno je Cheddar bacon supreme koji sadrži cheddar sir, slaninu, luk karameliziran u pivi i rodeo umak. Zvuči dobro? Definitivno je genijalan jer ga je tako ocjenio jedan od najtežih kritičara svih burgera – moj B. 🙂 Cijena mu je 35,00 kn i preporučamo ga!

Posebno bi pohvalila pecivo, koje je mekano ali divno ispečeno na grilu da bude hrskavo.

Osim burgera, naručili smo i prženi luk sa umakom od jogurta i kopra. Cijena mu je 18,00 kuna i za moj ukus ga je bilo premalo, ali je zato fin i hrskav a u kombinaciji sa umakom odličan.

Izbor pića je odličan, pogotovo piva a cijene razumne. Defitnivno se vraćamo ponovo isprobati i ostatak meni-a. 
Thanks for rockin’ with us at Rocket Burger 🙂 
Tkalčićeva 44
10 000 Zagreb

Comments

comments

4 Comments

  • Čula sam za Rocket burger ali nisam probala. Za sada sam degustirala burger u Yellow submarinu u Frankopanskoj za koji imam samo rijeći hvale.

  • Uh sad su mi samo sline potekle, drooool. Jako dobro izgledaju.

  • Dragi i ja gotovo na tjednoj bazi obilazimo Rocket (još se ne primijeti u struku).
    Meni su za svaku pohvalu!

  • Zivim na 15 min od ove adrese, a jos nisam bila! Cim se vratim s go idem probati jer ti slike izgledaju bas zamamno… 🙂

Comments are closed.