Lifestyle

Tjedna inspiracija Vol.2

Download PDF
Ovaj tjedan treba puno inspiracije, zapravo sve do krjaja mjeseca jer ću raditi neke divne stavri 🙂 Svadbene torte, rođendanske, putovati i uživati sa kolegicom Tamarom sa bloga Bite my Cake.

Nadam se da vas je protekla tjedna isnpiracija navela da probate nešto novo i zanimljivo 🙂

Idemo opet 🙂

Ovo je privuklo moju pažnju čim sam ugledala na Pinterestu. Genijlano izgleda i privlači pažnju. U offertissimi ima ovakvih gumenih dinosaura i jeftinih tanjura te sa malo mašte može nastati ova tacna za posluživanje. Cijeli tutorijal možete naći na ovom linku i zabaviti se jedno popodne.

Red Velvet torta je priča za sebe. Neki moji prijatelji tvrde da je to najbolja torta koju su ikad jeli. Ja osobno se tu nebi složila ali ju također jako volim, a kad ju vidim u kombinaciji sa čokoladnim preljevom, slatkim vrhnjem i čokoldnim ukrasima pokleknem i kažem da izgleda božanstveno! Link na recept.

Kanal “How to cook that” sam otkrila nedavno kad mi je TheChloee’s everyday stavila link na Facebook.
Žena im tako divan i smirujući glas da ju je divota slušati ali i gledati njene tutoriale. Ovaj tutorial odnosi se na  rolade i kako napraviti da budu šarene 🙂 Isto to ste nedavno mogli vidjeti i kod Ave dulcis na ovom linku.

Na instagramu me možete pratiti na @justcakegirl gdje možete vidjeti moje zgode pretočene u mini fotkice. Moram priznati da sam velili fanatik i sve zabilježim na instagramu 🙂 Ovih dana to je bio nacrt za svadbenu tortu koju radim krajem mjeseca i poklon koji sam dobila na poslu od naših gostiju iz Dubrovnika. Arancine i Dalmatinske kuglice 🙂 Hvala puno!

I za kraj jedna divna  pjesmica koja mi ide glavom ovih dana 🙂 Uživajte u tjednu a ja idem raditi neku slasticu sa borovnicama 🙂

Comments

comments

4 Comments

Comments are closed.