Lifestyle, Promo

Promo: Nina’s Diner Varaždin

Download PDF

Prije par mjeseci prilikom posjete mojem rodnom gradu Varaždinu pisala sam vam da sam otkrila genijalan mali food raj u samom centru grada. Tada smo u žurbi probali samo doručak ali smo ostali oduševljni ljubaznošću i ljubavlju koja se osjeti pri samom zalogaju. Radi se o Nina’s Diner – american style mini restoranu na adresi Franjevački Trg 11, Varaždin. Odlučila sam kontaktirati Ninu i pitati kako to da se ovakav restoran našao baš na sjeveru hrvatske. I priča je jako, jako zanimljiva…naime, vlasnici Nina i Arslan u Varaždin su došli iz Dubai-a. U nastavku pročitajte cijelu piču. 

Nina's Dines

Nina, koja je rođena u Hrvatskoj, došla je zajedno sa mužem Arslanom iz Dubai-a prije 9 mjeseci te su bez nekakve food pozadine odlučili otvoriti restoran. Riskantno mislite? Možda da, ali ono što smo mi  probali možemo samo dalje preporučiti a isto kažu i njihovi stalni gosti. Zbog malog prostora mnogi misle da su fast food, ali kod njih je sve samo ne fast food. Pripremaju sve svježe, bez aditiva i smrznutih stvari – 100% juneće meso za burgere od lokalnih mesara te povrće za Varaždinskog placa. Osim klasičnih začina, koriste začine koje je teško pronaći u Hrvatskoj tako da dosta toga šalje obitelj iz Dubai-a. Kod Nine možete pronaći sve od doručka do deserta pa i Home made umake. Posebno su ponosni na piletinu koju mariniraju 24 sata u mlaćenici sa 9 začina. Vjerujte mi, piletina se topi u ustima! 

Big Boy Burger

IMG_0018

IMG_0002

Tri stvari koje su relativno nove na Varaždinskom područuju, a kod Nine ih poslužuju su doručak , milkshakesi i home-made ledeni čajevi. Ja sam naravno probala svaku od njih 😀 Od Milkshake oskusa tu su Oreo, Rafaelo, Snickers kao i klasični čokolada i vanilija. Za doručak možete birati između jaja, kobasica, špeka, tosta, waffla i još mnogo toga. Ja sam naravno i to probala točnije njihov Američki doručak – jaja, slanina, waffle ili američke palačinke, maslac, javorov sirup i napitak po izboru – ledeni čaj ili limunada od jagode/višnje. 

Milkshakes

Nina's Diner Interijer

Deserti su meni naravno u prvom planu pa sam tako probala Američke palačinke sa belgijskom čokoladom. U Hrvatskoj još nisam jela fine, sočne palačinke većinu vremena su suhe. Ali ne kod Nine. Velika porcija, sočne i pune belgijske čokolade. Može li bolje? Moje srce je bilo na mjestu kad sam probala. Osim toga možete probati fritule i čokoladni toast. 

Američke palačinke

Da ne bi samo čitali i divili se Nina’s diner i ja smo vam pripremili iznenađenje. Dijelimo dva bona od 50,00 kn za konzumaciju hrane i pića. Sve što trebate je lajkati Facebook page Nina’s Diner i ostaviti u komentaru razlog zašto bi vaš vi trebali probati ove Američke delicije. 

Komentar možete ostaviti do 13.12.  u 12:00 u komentarima ili Facebook komentarima a dobitnici će biti obaviješteni preko Facebooka još isti dan. 

Puno sreće vam želimo te vam pozdrave šalju Nina i Arslan! 

Posjeta Nina's Diner

 

Comments

comments

4 Comments

 • Ovo bi bilo zanimljivo probati….

 • Njaaaaam..zato jer bi bas htjela probati 🙂

 • Jooooj, jednostavni savršeni. Spasili su me 100 puta sa dostavom pauze na posao, preljubazni, hrana je savrsena. Moj favorit je pohani luk i preporuka da ga probate. Hrskav, mirisljav sa house umakom….mmm
  Hvala Vam na Nina’s diner:*

 • Ja sam pehista!!!
  Do sad sam već tri put imala u planu klopu u Nina’s Dinneru, a još uvijek nisam niš ni probala.
  Prvo mi je frendica otkazala zbog posla, pa sam drugi put ja morala otkazati zbog posla, a treći put je sve bilo puno, a kak smo bile u žurbi nismo mogle čekati!
  Samo se svaki put narašim i vizualiziram klopu i onda ostanem razočarana…
  A nisam ni toliko kritična, ni nemam nekih velikih želja, samo da bar jednom ne moram kuhati!!! 🙂

Comments are closed.