Lifestyle

KitchenAid event + Bella Forma

Download PDF
Moram sa vama podijeliti što se sve lijepo desilo nakon objave rođendana i KitchenAid darivanja 🙂

Moje drage blogerice i ja prisustvovale smo godišnjem #KitchenAid druženju i predstavljanju noviteta. Pozvali su nas u prostire Gastronomada a prezenaciju na KitchenAid proizvodima, čiji moto je ove godine bio “Sweet party”, držao je ni manje ni više vrhunski čokolatijer i slastičar Admir Karalić.

Moram priznati da sam u ta dva sata naučila više o slastičarstvu nego sam do sada znala. Slušati tog čovjeka i gledati kakav odnos ima prema namirnicama bilo je nešto što ću pamititi do kraja života. Isto se odnosi i na ostatak Gastronomada koji su naš boravak u njihovim prostorima učinili jednim posebnim iskustvom.

Na samom događanju dogovorila sam i divnu suradnju sa zagrebačkim dućanom Bella Forma koji su me pozvali da budem gost u njihovom novo obnovljenom prostoru u Zagrebu, na adresi Trg Žrtava Fažizma 3.

Tako sam ove subote ugostila dvadesetaak divnih dama koje su se prijavile na radionicu cupcakesa. Pročitajte o svemu više u nastavku, i pogledajte fotke 🙂

KitchenAid i regionalni distributer “Duisberg” ugostili su nas kako sam već napisala kod Gastronomada. U simpatičnom prostoru kojeg u samom centru Zagreba vode nekolicina poznatih kuhara gledali smo prezentaciju novih dodataka i modela brenda KitchenAid.

Admir nam je pokazao kako izgledaju novi dodaci i standardni modeli i kako njima rukovati. Osim miksera i blendera u akciji smo gledali i dodatak Icecream Maker i bežični štapni mikser.

Sve slastice smo naravno i probali 🙂 kao i fina vina 🙂 uz to Admir nam je pojasnio njegov način pripreme ganacha i moussse kreme.

Nakon toga probali smo i totu sa šumskim voćem i bijelom mousse kremom. Divota 🙂

Ova večer će mojim kolegicama blogericama i meni dugo ostati u sjećanju.

Nakon predstavljanja novih modela srela sam divne vlasnice i voditeljice Bella Forme sa kojima sam dogovorila niz radionica koje ću odrađivati u njihovom novom obnovljenom prostoru  na Trgu Žrtava Fašizma. Prva od njih bila je ovu subotu gdje sam ugostila preko dvadeset divnih dama sa kojima sam pekla dvije vrste cupcakesa.

Radili smo Red velvet cupcakese i čokoladne cupcakese. Prošli smo sve osnove, razliku između cupcakesa i muffina te zajedno ukrašavali i isprobavali.

Ekipa i atmosfera su odlični iako nije sve išlo po planu 😉 zato smo svi zajedno zaključili da se na greškama uči i da se ne odustaje 🙂

Bilo je genijalno vidjeti kako su svi navalili na cupcakese i kako smo ih zajedno smazali 🙂

Ovo je bila prva u nizu radionica, sljedeća vas očekuje već 11.12. i tada pečemo dvije vrste božićnih keksića i zajedno ih ukrašavamo 🙂

Uskoro objavljujemo detalje i mail za prijavu pa budite u toku kod na Facebook stranici Bella Forme 🙂

Hvala Bella Formi na pozivu i naravno KitchenAid na cijeloj ovoj podršci 🙂 Moram se pohvaliti da je u subotu i jedan “Kićo” kako ga zovemo od milja stigao i na moju adresu 🙂

Za sve vas koji se zanimate za KitchenAid trenutno je u svim prodavaonicama koje drže ovaj brand u tijeku Božićna akcija:

Ravioli maker i flat lasagne roler uz kupnju Artisan mixera za samo 299 kn!!
Dodaci za izradu raviola i dodatak za izradu tijesta za lasagne.

Redovna maloprodajna cijena tih dvaju dodataka bi  bila 1.899,00 kn!

KitchenAid vam pritom štedi čak 1.600,00 kuna 🙂

A dućani u kojima možete kupiti su:

Home Sweet Home dućani u Zagrebu, Splitu i Osijeku
Bijeli svijet Zagreb
Bella Forma dućani Zagreb
Project trade dućani Zagreb
Miele-Moderator   Poreč
Kreni zdravo  web shop
Čitamo se i dalje 🙂 

Comments

comments

2 Comments

  • Super izgledaju cupcakesi 🙂 Koji je njegov način pripreme ganache kreme?

  • Ajme, kaže moja kćer dok gledamo ove slike: To bihjela, i to, i to… 😀
    Želim ovakav mikser, crveni *.*

Comments are closed.